Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
todaycritic7b.over-blog.com

Program Za Statistiku Obradu Podataka Spss

Upotreba programa SPSS za potrebe istra. Rezultati su zanimljivi. Tako da - -> stay tuned. Slika: Verzija SPSS- a sa kojom su ra. Utvrditi u kom obimu se upotrebljava kontracepcija u ispitivanoj populaciji .

Da li neko zna gde se moze nabaviti disk sa statistickim testovima radi obrade podataka za magistarski? S tom namjerom je program IBM SPSS Statistics sastavljen iz modula koje korisnik bira. Slobodno ti skini SPSS za Linux i.

Probability Theory The Logic of Science.

Utvrditi koji faktori doprinose upotrebi kontracepcije. Utvrditi da li postoje negativni stavovi prema upotrebi kontracepcije. Hipoteze istra. Nezavisne varijable su: godine starosti, mesto stalnog boravka, obrazovanje, stalna partnerska veza u trenutku istra. Zavisne varijable su upotreba kontracepcije, u.

Program Za Statistiku Obradu Podataka Spss

Primena SPSS paketa u statisti. Korak po korak su opisane funkcije za.

Pravilnik Foruma; Pravilnik za blogove; Pomo Spss - Ebook download as PDF File (.pdf), Text File (.txt) or read book online. Books Audiobooks Comics Sheet Music. Editors' Picks Books.

U SPSS- u razlikujemo dva osnovna pogleda: Variable View i Data View. Pri tome treba obratiti pa. Svaka promenljiva se defini.

Ime (Name) treba odabrati . Potom kliknimo na Values i kada je pojavi kvadrati.

Malo edukacije: ovde nije pomenuta . Oni koji, pak, mogu a pri tome su neiskusni ~2.

Kod iskusnih se ovaj procenat zna. Samo teorijski i uz grubu apstrakciju posmatrano, ko . Ako se sve ispratili do sada, i ovo bi trebalo da bude jasno. Videti sliku. Slika: prikaz odgovora po Likertovoj skali. OK, sad bi trebalo da znate da formuli. U Data View, u kolonama se nalaze promenljive, a u redovima opservacije (odnosno jedan red = jedna opservacija = jedna ispitanica).

Kada ga ugasite, SPSS . Ovo pitanje nije vezano za samu matricu ve. U njemu se prate sve akcije, po.

Ovaj parametar se iskoristio u radu da se konstatuje da je npr. Chart Builder predstavlja mo. Druga, jednostavnija opcija je Legacy Dialogs, na primer. Slika: odabir stavke Legacy Dialogs. Slika: odabra. Dvostrukim klikom na grafik mogu. Zatim treba kliknuti na dugme Cells jer .

Uporediti sa tabelom u radu. Slika: prikaz rezultata u Output prozoru.

Iz jedne druge analize vidimo deo koji se ti. Dakle. - Ukoliko je vrednost parametra .

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commentaires